Actueel

Op deze pagina momenteel 2 onderwerpen:

       * Vastlopen in je relatie

       * Verband tussen astma en hechting

* Loop je vast in je relatie? Kom in actie!

De meeste bezoeken aan de de pagina relatietherapie, op deze website, zijn op de maandagen. Sluimerende relatieproblemen komen boven drijven tijdens vrije dagen, waarin partners meer met elkaar geconfronteerd worden. Dat kan je als vervelend ervaren, maar ook als een natuurlijke hint dat het tijd wordt om aan de slag te gaan met deze moeilijkheden. Waarom nog langer er voor weglopen? Waarom nog langer de schuld aan de ander geven en wachten tot hij of zij eindelijk eens verandert? Als je een lekke band hebt wacht je toch ook niet tot hij vanzelf geplakt is..... Wat maakt het uit wie de schuld heeft/wie verantwoordelijk is. Jullie willen toch allebei dat de ellende stopt en dat je weer verder kunt!  Ik vind het zo zonde om te zien dat stellen te lang blijven doormodderen en zich beide steeds ongelukkiger gaan voelen.

Waarom nog langer wachten als er professionele hulp voorhanden is?
Zoek hulp bij een vakman. Noem het zoals je wilt: coaching, therapie, begeleiding, maar doe iets. En zorg dat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van jullie relatie, in plaats van je dag na dag ongelukkig, geïrriteerd, onmachtig, hopeloos enzovoort te voelen.
Ervaar dat er wel degelijk positief gecommuniceerd kan worden en bel voor een afspraak op zeer korte termijn.

Een relatiecursus als alternatief

Vind je de situatie niet ernstig genoeg voor therapie? Overweeg dan eens een cursus Communicatie In Relaties, als alternatief. Heb jij ooit geleerd hoe je een relatie moet leven enz? Heeft jouw partner dat geleerd? Heb je het af kunnen kijken van je ouders, of van andere paren? Niets gaat vanzelf, ook een relatie gaat niet vanzelf, maar je kunt wèl een hoop leren over wat jouw (on)mogelijkheden zijn en hoe je daarmee met je partner kunt communiceren.

* Verband tussen hechting en astma?

Er blijkt een duidelijk verband te bestaan tussen hechtingproblemen en astma. De gangbare gedachte is dat hechting op gang komt ná de geboorte. Hechtingsproblemen tussen moeder en kind kunnen echter ontstaan door verstoringen vóór, tijdens of na de bevalling. Met de juiste vorm van hypnotherapie is dit, ook in deze praktijk, goed te behandelen. Heeft jouw kind astma of andere verschijnselen waarvan je denkt/voelt dat ze met hechting te maken hebben? Maak een afspraak voor een informatief gesprek, waarin we kunnen onderzoeken of een behandeling in jullie situatie kans van slagen heeft.
Kijk op de website:
www.hechtingstherapie.info

Heb je nog grote of kleine vragen? Wil je een afspraak maken? Neem dan gerust, vrijblijvend, contact op.
Bel 036-5297921, 06-516 484 03, mail info@relatie-enhypnopraktijk of vul het contactformulier in.